Vil man oppleve de store høydene i livet, så må man utfordre seg selv. Delta i Birken eller kjøpe en muskelbil vil nok få de fleste til å sitre av ekstase. I vårt intime liv kan sexleketøy gi oss ny fart på sexlivet. De styrker orgasmene og klimaksene.

I Norge har industrien forflyttet seg til dunkle bakgater til internett, og det er vel og bra. For med netthandelen har også flere sett muligheten i å skaffe seg sexleketøy uten å føle skam eller sjenanse. Det er alltid en fin balanse mellom kvalitet og pris, men dagens produkter er alltid godt testet og kontrollert. Det fins dessuten mange billige sexleketøy som har like stor effekt som de dyre.

Rimelig massasjestav

De store massasjestavene er noe helt for seg selv. Den er lett å holde samtidig som det store hodet vibrerer deilig på klitoris. Det gir flere kvinner utsøkte orgasmer de aldri før fikk under samleie. Det er enda rimeligere om man velger å handle dem på nett. Det gir forbrukere den diskré følelsen de søker etter. For sex er alltid litt tabu for de fleste.

Rabbit-vibrator

Det som dirrer har alltid en førsteprioritet hos kvinnene. De stimulerer på en ny og bedre måte. Som de aldri blir leie av.  En Rabbit-vibrator berører klitoris samtidig som den kan gi vaginal orgasme. Den er en vinner hos damer som vil ha full uttelling. Man trenger ingen handy-man for å bytte batteri engang.

Lær og pisk

Mange har fått øynene opp for rollespill og sexleker. Orgier med folk som liker litt pisk og lær har blitt mer vanlig, selv om det hører til sjeldenhetene. De hører ofte til å miljøer som tilber bondage og binding. Den deilige leken fullbyrdes i ført lakk -og lærplagg.

Få øynene opp for selektive sexleketøy for din lek i manesjen. Det kan bli en ny besettelse som du deler med en du er glad i eller flere du stoler på.