Om du har bestemt deg for at det er på tide å bytte ditt gamle kjøleskap, er det noen få ting du bør vite. Det gjennomsnittlige levetiden til et kjøleskap er 12 år. Hvis det er over et tiår siden sist du kjøpte kjøleskap, har det skjedd en del forandringer siden den tid. Nedenfor finner du mange gode tips som vil hjelpe deg med å finne et kjøleskap som passer dine behov.

Finn ut dine behov

Kjøleskap kommer i mange forskjellige størrelser og priser. Moderne kjøleskap kommer med en rekke nye funksjoner hvor mange av funksjonene kan være svært praktiske. Før du begynner å kikke på nytt kjøleskap må du først finne ut av dine egne behov på disse områdene:

  1. Plass

Det kan være at du bestemmer deg for å putte kjøleskapet på en ny plass på kjøkkenet, eller bruke den samme plassen. Uansett må du gjøre noen mål for å være sikker på at kjøleskapet passer inn. Det kan være at du har plass til et større kjøleskap eller at du må kjøpe en mindre modell. Dette finner du ut av når du har gjort noen viktige målinger. Mål høyde, bredde og dybde. Tenk også på fri plass til å åpne dørene og sjekk også om at du får kjøleskapet inn gjennom døren.

  1. Budsjett

Det å kjøpe et nytt kjøleskap kan fort koste en del. Derfor er det lurt å lage et budsjett som du kan forholde deg til.

  1. Bruk

Er du singel, et par, eller en stor familie? Lager du mye mat til deg selv eller til gjester? Dette er ting du bør tenke på slik du kjøper et kjøleskap som har riktig lagringskapasitet.

Trenger du inspirasjon til nytt kjøleskap?

For et variert utvalg av kjøleskap av høy kvalitet kan du besøke skousen.no eller din nærmeste skousen-forhandler.