Det er verdt å skrive her helt i begynnelsen av vi ikke prater om milliongjeld, som du må betale en hinsides rente på, da det kan ødelegge ens liv. Men litt gjeld kan være positivt, i at du slipper å betale formueskatt i like stor grad, da du har større utgifter enn du ellers ville hatt. Det er noe som påvirker deg på en positiv måte, men som sagt, så lenge det er i kontrollerte former. Ser du på ulike sider som tilbyr lån, som for eksempel Primebanks.org, så er det presentert i veldig ryddig form hva du begir deg ut på. Det er klart, det er lettere å få lån fra en slik side enn hos DNB, spesielt siden Primebanks ikke har noe krav for sikkerhet, slik at om du skulle behøve penger, så får du det.

Viktig å være forsiktig

Man må alltid oppfordre til forsiktighet når man driver med slikt, for når man går inn på Primebanks og søker om lån så kan man få mange tilbud. Det blir fort veldig fristende, spesielt når du ser et slikt tilbud; Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Da bør du lese alt nøyaktig og vite hva du går til. Det Primebanks gjør er at de samler lånetilbud fra en rekke banker på nettet, slik at du kan ha det beste valget mulig tilgjengelig.

Som vi har nevnt tidligere, det er viktig at du er klar over hva du går til, og om du gjør alt riktig så kan du faktisk spare penger på det. Men innen rimelighetens grenser så klart, og tilpasset til behovet du har, enten om det er en bil du ønsker å finansiere eller et kjøkken du vil renovere.