For mange familier er kjøkkenet det viktigste rommet i huset. Det er et rom hvor man skal utføre mange oppgaver. Om du ikke bruker god tid til å planlegge ditt nye kjøkken, kan det ende opp med å koste deg mye i dyrebare feil. Denne guiden vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite når du skal planlegge ditt nye kjøkken.

1. Planlegg og finn ut av dine behov

Bor du alene, med en partner, eller har du stor familie? Trenger du stor lagringsplass? Hva misliker du med ditt nåværende kjøkken? Hva kunne du tenke deg å gjøre annerledes? Spørsmål som dette vil hjelpe deg med å finne ut hva du trenger i ditt nye kjøkken og hva du kunne tenke deg å gjøre annerledes.

2. Tenk på ditt nåværende kjøkken

Er du fornøyd med lokasjonen på hvitevarene og apparatene på kjøkkenet? Er kjøkkenet i en passelig størrelse? Tenk på ekstra funksjoner: Ønsker du deg for eksempel en kjøkkenøy? For å teste om ideene dine funker, er det viktig at du bruker litt tid på å måle kjøkkenet. Når du vet hvor mye rom du har å jobbe med vil det bli enklere å finne design som passer inn.

3. Finn inspirasjon

Inspirasjon og ideer til ditt nye kjøkken kan finnes overalt på internett og i kjøkkenmagasiner. Du kan også snakke med venner som har gjort lignende prosjekter og spørre dem hvilke problemer de imøtekom langs veien.

For et bredt utvalg kjøkkendesign kan du besøke aubo.no. AUBO har kjøkken i alle prisklasser av høy kvalitet. AUBO er kjent for Dansk design og har et sterkt samarbeid med Montér. Hos AUBO er du alltid i trygge hender hvor deres kjøkkenkonsulenter vil gå lagt for å finne ditt nye drømmekjøkken. Besøk aubo.no eller din nærmeste AUBO-forhandler for å gjøre drømmen om nytt kjøkken til en virkelighet.