Det er en del faktorer du bør tenke når det kommer til design av vaskerommet. Dette gjelder spesielt om du ombygger vaskerommet, eller designer det fra bunden av. Vi har derfor laget en liten guide som vil ta for noen gode tips til et bra vaskerom.

Finn ut hva du liker

Aller først er det lurt å tenke litt på hvordan vaskerom du ønsker deg. Hvilke hvitevarer trenger du? Hvor stor benk på vaskerommet trenger du? Hvordan ser gulvet ut? Trenger du skap? Trenger du en vask? Er det nok plass til å henge opp klær? Det kan være lurt å notere ned hva som er viktig for deg.

God benkeplass

Det er også lurt å ha en stor benkeplate på vaskerommet. Det er som regel en del utstyr og klær på vaskerommet, så litt ekstra benkplass kommer godt med. Hvis du har en stor benkeplate vil det være enklere å gjøre flere oppgaver samtidig.

God gulvplass

Å kunne bevege seg fritt rundt på vaskerommet har mye å si på din effektivitet. Vær sikker på at du har god nok plass til å bevege deg fritt i rommet, selv om alle dører er åpne på vaskemaskinen og tørketrommelen.

Vask

Hvis du har plass til det, kan det være svært hjelpsomt å ha en vask på vaskerommet. Å ha en vask på vaskerommet er veldig greit, og kan hjelpe med å øke effektiviteten din.

Gode løsninger til vaskerom

Det er mange gode løsninger til vaskerom både i butikker og på nett. En populær løsning på vaskerom og bad er AUBO Kjøkken & Bad. AUBO er kjent for gode løsninger til vaskerom, og kan hjelpe deg med å finne en passende løsning til ditt hjem. Besøk aubo.no for å finne AUBO-løsninger til ditt hjem.