Hvor mye bør du bruke på en bryllupsgave? Er penger en grei gave å gi? Dette er vanlige spørsmål mange lurer på når det kommer til bryllupsgaver. Det kan være vanskelig å vite hva du skal gi som bryllupsgave. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av tingene du bør vite om bryllupsgaver.

Om bryllupsgaver

Det er helt greit å gi en gave som bryllupsparet ikke har etterspurt. En bryllupsgave gis ofte to uker før bryllupet, men det er også akseptabelt å sende en gave etter bryllupet. Hvis du ender opp med å kjøpe en gave etter bryllupet, bør du prøve å gi den så fort som mulig. Hvis ikke du gjør det, kan det ende opp med at du glemmer å gi gaven i det hele tatt.

Gave eller penger?

Mange lurer på om de bør gi en gave eller penger. Penger er absolutt en akseptabel gave å gi. Et nytt bryllupspar har som regel en del utgifter som nytt hus, eller en bryllupsreise. Derfor kan en pengegave komme godt med hos et nytt brudepar. Det kan derimot være vanskelig å vite hvor mye penger man bør gi. Hvis du ikke er komfortabel med å gi penger, kan du også gi et gavekort til en butikk som du tror paret vil like. Hvis du derimot ønsker å gi en gave, bør du gi en gave som du er komfortabel med å gi, og som du tror de vil like.

Ideer til bryllupsgaver

Når det kommer til bryllupsgaver bør du prøve å gi en gave du tror paret vil sette pris på. Vanlige gaver kan være utstyr til hus og hjem. Andre gaver kan være mer spesifikke til parets hobbyer og interesser. Søker du en unik bryllupsgave? Da kan du f.eks. kjøpe en bronsefigur som inneholder masse symbolikk som vil gi glede til paret hele livet.