Nordmenn elsker å pusse opp, og dessuten er det selvfølgelig mange tusen familier som flytter inn i helt nye boliger hvert år. Det er mange valg å ta i en slik prosess, og det er ikke alltid at baderomsmøbler og baderomsinnredning står på toppen av prioriteringslisten

Det er lett å gå for standardvalgene fra leverandøren, eller bare velge noen enkle bademøbler i hvitt. Det er for så vidt greit i noen tilfeller, og det er viktig å huske på å gjøre tidløse valg. Likevel kan inspirasjon fra for eksempel https://www.dansani.no/ kanskje åpne opp for at du tør å faktisk gå for noen litt mer spennende møbler?

Dansk design med rene flater og smarte løsninger

Dansk og skandinavisk design er verdenskjent for sin enkelhet, rene linjer og duse farger. Inspirasjonen fra naturen er lett gjenkjennelig, samtidig som det moderne designet selvfølgelig er langt fra 70-tallets løsninger i heltre.

Dansani er en av leverandørene som har søkelyset på rene flater, og et naturlig valg i den forbindelse er å lage skuffer uten håndtak. Det betyr at du finner et stort utvalg av skuffer som du bare gir en lett dytt for at de skal åpnes.

Husk på morgenrutinene og hele familien

Samtidig som du kan finne utrolig mange spennende løsninger til badet ditt, er det bare du som kjenner til hvordan familiens rutiner på badet er. To servanter er svært populært om dagen, og det kan selvfølgelig være smart for en stor familie. Samtidig er ikke dette en løsning som passer alle, og i noen familier er det kanskje bedre med et par mindre bad?

Oppbevaringsplass er et annet svært viktig tema, og på badet gjelder for så vidt også sannheten at det aldri er mulig å få for mye plass. Mye oppbevaringsplass gjør det dessuten enklere å holde benk og overflater ryddige, pene og rene.