Hvem er Somfy? Somfy er et fransk selskap grunnlagt i 1969. Somfy er verdensledende innenfor motorer, automatisering, kontroller og smarthjem. I denne teksten vil du som leser bli bedre kjent med Somfy og deres produkter.

Bli bedre kjent med Somfy

Somfy har i over 50 år jobbet for å gjøre livet enklere for millioner av brukere over hele verden. Deres produkter og løsninger er pålitelige og bærekraftige, og skapet for forbedre brukerens hverdag.

Deres produkter

Somfy har blant annet produkter til terrasser, uteområder, skodder, skjermer, persienner, gardiner, garasjeporter, smarthjem, belysning, kameraer og alarmer til hus.

Terrassemarkiser

Hos Somfy kan du la sensorer kontrollere markisen din. Terrasselysene vil tilpasse seg automatisk til værforhold ved hjelp av sol- og vindsensorer. Når det er mye sol vil markisene strekke seg ut. Når det begynne å blåse vil den automatisk trekke seg tilbake.

Garasjeporter

Somfy kan blant annet hjelpe deg med å motorisere garasjeporten din. Du kan bruke fjernkontrollen til å åpne den elektriske garasjeporten din uten å gå ut av bilen. Dette er svært praktisk på dager når det regner! Hvis det oppdages et hinder vil den motoriserte garasjeporten stoppe automatisk.

TaHoma

Somfy tilbyr også TaHoma som er en global og skalerbar løsning. Med TaHoma kan du gradvis koble alle dine solskjermingsprodukter, garasjeporter, kameraer, alarmer, varmekilder og mye mer. Når dette er gjort kan du kontrollere alt utstyret ditt fra smartelefonen. Et lite klikk fra smartelefonen er alt som trengs for å slå på lysene, lukke solskjermingen, eller aktivere alarmen. Dette kan du gjøre hjemmefra, eller når du ikke er hjemme.

Hvorfor velge Somfy

Somfy har over 50 års erfaring med gode løsninger til hjem. De har et nettverk av sertifiserte eksperter som kan svare på dine spørsmål. Ved å bruke Somfy kan du også finne passende løsninger til ditt moderne hjem.