Hvis du er på jakt etter litt ekstra luksus i hverdagen når det kommer til sovekomfort kan en regulerbar seng være midt i blinken. Med en regulerbar seng kan du helt bestemme hvor høyt du vil ligge med hodet eller beina. Med en regulerbar seng kan du nemlig trinnløst justere høyden på hodedelen og fotdelen ved hjelp av en fjernkontroll.

Regulerbare senger kommer med madrasser av meget høy kvalitet hvor fjærende er inndelt i flere komfortsoner. Det mest vanlige er fem soner, men hvis du først skal investere i en seng som har innebygd luksus, hvorfor ikke ta den helt ut og gå for syv soner som du eksempelvis får i modellen Senses Pulse hos bedrenaetter.no

Som nevnt er Senses Pulse utstyrt syv komfortsoner. I tillegg har den moderne pocketfjærer og elastisk hybridskum omkring fjærene. Det sikrer deg alt i alt en personlig tilpasset komfort, da fjærene tilpasses hver eneste bevegelse kroppen foretar i løpet av natten.

Senses Pulse er i tillegg utstyrt med Pulse Latex overmadrass. En meget slitesterke og ventilerende lateks overmadrass.

Når det gjelder regulerbare senger er ingen seng bedre enn sin motor. Den dagen motoren ikke virker er den dagen en regulerbar seng har mistet hele sin sjarm, og nyttefunksjon.

Det kan derfor være lurt å velge en seng som har motor fra en kjent leverandør, og i tillegg har fem års garanti.

Går vi tilbake til beskrivelsen av Senses Pulse blir den produsert med en stabil treramme av svensk furutre. Det er dette som utgjør sengens plattform. Trerammen har en tykkelse på 20 cm, og er med på å fullføre sengens flatterende utseende. Den imponerende kvaliteten er også grunnen til at de gir 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd.

Ikke nok med at regulerbare senger har en meget god sovekomfort, en regulerbar seng anno 2019 er også meget innbydende å se på. Se selv på bedrenaetter.no